Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Äpfel, säuerlich, geschält, entkernt, halbiert, Hälften längs eingeschnitten
- 350 g brauner Zucker
- 30 g Orangensaft
- 220 g Rotwein
- 70 g Zucker
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 2 Prisen Salz
- 300 g Mehl
- 4 Eier
- 1 Pck. Backpulver
- 50 g Honig
- ½ TL Zimt
- Nutriční hodnoty
- na 12 Stücke
- Kalorie
- 23690 kJ / 5662 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 838 g
- Tuk
- 204 g
- Vláknina
- 39.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Weintorte mit Äpfeln und Zimtsahne
7 godz.
Rotweingugelhupf
1h 40min
Lebkuchen-Gugelhupf
1 Std. 20 Min
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1h 45min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1 Std. 50 Min
Rührkuchen mit Obst
1u.
Schoko-Gewürzkuchen
5 godz.
Rotweinschnitten mit Kirschen
1u.
Birnen-Gewürz-Kuchen
1h 10 min
Gigantischer Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Stollen-Tiramisu
2h 20min