Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 plátků anglické slaniny
-
2
králičí stehna, vykostěná, bez kůže
nebo 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500
gramů masového vývaru
nebo 500 gramů vody - 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 2 polévkové lžíce smetany, min. 30 % tuku
- 250 gramů brokolice, rozebrané na růžičky, bez košťálů
- 60 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2298 kJ / 547 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45min
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Borůvkový aperitiv a krevetové kanapky
5h
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 godz. 45 min
Krabí balíčky
Brak ocen
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Brak ocen
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
Brak ocen
Vitello tonato
2h
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Lilkové kuličky s vlašskými ořechy
Brak ocen
Krůtí rolky s rýží
40min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min