Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 plátků anglické slaniny
-
2
králičí stehna, vykostěná, bez kůže
nebo 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500
gramů masového vývaru
nebo 500 gramů vody - 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 2 polévkové lžíce smetany, min. 30 % tuku
- 250 gramů brokolice, rozebrané na růžičky, bez košťálů
- 60 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2298 kJ / 547 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1h 15 min
Malinovo-kokosové řezy s bílou čokoládou
4h
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20min
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min
Kaštanový koláč
50min
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55 min
Kapr vařený v páře
55 min
Veganský čedar z kešu
3h 10min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min