
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 plátků anglické slaniny
-
2
králičí stehna vykostěná, bez kůže
nebo 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500
gramů masového vývaru
nebo 500 gramů vody - 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 2 polévkové lžíce smetany, min. 30 % tuku
- 250 gramů brokolice rozebrané na růžičky, bez košťálů
- 60 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 547 kcal / 2298 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 37.5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1hod. 40min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1hod. 30min
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min