Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 plátků anglické slaniny
-
2
králičí stehna, vykostěná, bez kůže
nebo 2 vykostěná kuřecí stehna, bez kůže - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
-
500
gramů masového vývaru
nebo 500 gramů vody - 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 2 polévkové lžíce smetany, min. 30 % tuku
- 250 gramů brokolice, rozebrané na růžičky, bez košťálů
- 60 gramů šalotky
- 2 stroužky česneku
- 1 polévkovou lžíci oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2298 kJ / 547 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45 min
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3 godz.
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1h
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1h 20 min
Rýžový koláč á la pizza
1 Std. 30 Min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Dušené hovězí stew
1h 40 min
Vitello tonato
2 godz.
Brambory s překvapením
1h 10 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 Std. 25 Min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min