Zařízení & příslušenství
Žitné placky
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
8 kusů
Suroviny
-
70 gramů ovesných vloček
-
500 gramů vody
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (8 gramů)20 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
2 polévkové lžíce medu
-
100 gramů slunečnicového oleje plus na vymazání
-
200 gramů žitné mouky
-
380 gramů hrubé mouky plus na pomoučnění
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
½ - 1 čajová lžička fenyklových semínek podle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
9 g
Kalorie
1738 kJ /
415 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
61 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Placky
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Müsli chléb
1hod. 30min.
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1hod. 40min.
Jablečno-cibulový chléb
2hod. 20min.
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2hod. 10min.
Žitný vícezrnný chléb
1hod. 15min.
Hrachové kebaby
13hod. 30min.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Bagety s vlašskými ořechy
1hod. 45min.
Celozrnné housky
2hod.
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min.
Žitný chléb
3hod. 50min.
Špaldovo-pohankový chléb
1hod. 30min.