Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 gramů ovesných vloček
- 500 gramů vody
- 20 gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
- 2 polévkové lžíce medu
- 100 gramů slunečnicového oleje, plus na vymazání
- 200 gramů žitné mouky
- 380 gramů hrubé mouky, plus na pomoučnění
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ½ - 1 čajová lžička fenyklových semínek, podle chuti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1738 kJ / 415 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5sa 15 dk
Olivový chléb
3óra 50p
Banánovo-žitné placky
1h 40min
Makovo-rozmarýnový knäckebrot
1h
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40 Min
Křehké těsto
5 Min
Gratinovaný květák
55min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Celozrnné housky
2 Std.
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1 Std. 20 Min
Špaldovo-pohankový chléb
1óra 30p
Jogurtové bulky se sezamem
1óra 30p