
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů dužiny dýně na kousky
- 100 gramů mrkve na kousky
- 150 gramů ředkviček, červených
- 150 gramů jablka na čtvrtiny
- 30 gramů olivového oleje
- 15 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice středně pálivé
- 15 gramů medu
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 88 kcal / 369 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Podzimní celerový salát
15min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek (TM6)
15min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10min
Petrželový nápoj
5min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Salát z červené řepy
10min
Vlažný jogurtový nápoj
20min
Salát 5 sekund
5min
Brokolicový salát
10min
Mrkvový kaviár
20min