Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů dužiny dýně, na kousky
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 150 gramů ředkviček, červených
- 150 gramů jablka, na čtvrtiny
- 30 gramů olivového oleje
- 15 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů hořčice, středně pálivé
- 15 gramů medu
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Mrkvový kaviár
20min
Podzimní celerový salát
15 min
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min
Salát 5 sekund
5min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Brokolicový salát s goji
10 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Rajčatovo-fazolový salát
30min
Petrželový nápoj
5min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 Min
Salát z červené řepy
10 Min
Brokolicový salát
10 Min