
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů sušené cizrny
- 500 gramů vody plus na namáčení cizrny
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ½ čajové lžičky pepře, mletého
- 1 cibule napůl
- 4 stroužky česneku
- 100 gramů olivového oleje
- 250 gramů čerstvých hub např. lišek, žampionů (na kousky)
- ½ čajové lžičky soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 428 kcal / 1793 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 13.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočková sekaná
6hod. 20min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1hod. 40min
Houbové quinotto
30min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Dýňové karbanátky se špaldou
1hod. 40min
Květáková pizza
30min
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1hod. 25min
Kroupy se žampióny
55min
Fazole po bretaňsku
35min