Zařízení & příslušenství
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 45min.
4 porce
Suroviny
Kuřecí stehna v omáčce z červených paprik
-
2 - 3 stroužky česneku napůl
-
20 gramů olivového oleje
-
200 gramů žluté cibule na klínky
-
150 gramů zralých rajčat na kousky
-
300 gramů červených paprik na kousky
-
1 polévková lžíce mletého chilli (volitelně)
-
1 polévková lžíce mleté papriky
-
10 gramů čerstvé petržele
-
1 ½ čajové lžičky sušeného oregana
-
20 gramů červeného vinného octa
-
15 gramů cukru
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
800 gramů kuřecích stehen, bez kůže, s kostí
-
250 gramů kuřecího vývaru (viz Tip)
-
1 čajová lžička soli
Rýže
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
300 gramů dlouhozrnné rýže
-
1 citrón na klínky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
327 mg
Protein
35 g
Kalorie
2706 kJ /
646 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min.
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.
Kuličky z tresky a brambor
55min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min.
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min.
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6hod. 45min.
Krůtí závitky po indicku
1hod. 10min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Novoroční bramborový guláš
1hod. 5min.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.