Kompatibilní verze
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kuřecí stehna v omáčce z červených paprik
- 2 - 3 stroužky česneku, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů žluté cibule, na klínky
- 150 gramů zralých rajčat, na kousky
- 300 gramů červených paprik, na kousky
- 1 polévková lžíce mletého chilli (volitelně)
- 1 polévková lžíce mleté papriky
- 10 gramů čerstvé petržele
- 1 ½ čajové lžičky sušeného oregana
- 20 gramů červeného vinného octa
- 15 gramů cukru
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 800 gramů kuřecích stehen, bez kůže, s kostí
- 250 gramů kuřecího vývaru (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
Rýže
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 300 gramů dlouhozrnné rýže
- 1 citrón, na klínky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2706 kJ / 646 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 327 mg
Alternativní recepty
Špagety s mletým masem a špenátem
30 Min
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Nenhuma avaliação
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Paprikový guláš na červeném víně
1u. 25min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Vařená basmati rýže
35 Min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Restovaná zeleninová směs
30 Min