Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- 2 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 4 - 6 Tomaten, getrocknet, in Öl, gut abgetropft
- ¼ Knoblauchzehe (volitelně)
- 400 g Trutenbrustfilets, ohne Haut (4 Tranchen)
- 50 g Olivenöl, nativ
- 1000 g Wasser
- 1 EL Gemüsebouillon
- 400 g grüne Erbsen, frisch, geschält
- 4 Pfefferminze, frisch, gewaschen und getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 14.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honig-Glace
17h 45min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Erbsen-Minz-Suppe
30 Min
Tarte au Vin cuit
45 Min
Erdbeertarte mit Milchschoggi
4h 45min
Currywürstchen mit Linsen
1 Std.
Zucchetti-Omelette
40min
Gebackener Spinat mit Eiern
35 Min
Erbsen-Crèmesuppe
40min
Risotto milanese
30 Min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min