Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Thymian (ca. 10g), Blättchen abgezupft
- ¼ Bund Oregano (ca. 5 g), Blätter abgezupft
- 1 Glas getrocknete Tomaten, in Öl (ca. 280 g)
- 250 g rote Peperoni, in Stücken ( 4 cm)
- 140 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Wasser
- 40 g Tomatenpüree
- 15 g Aceto balsamico
- ½ TL Salz
- 1 EL Salz
- 500 g Teigwaren (z.B. Rigatoni)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3020 kJ / 721 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Sacharidy
- 125 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Griechischer One-Pot
30 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Risotto Cinque P
30 min
Schnelle Pasta al forno
55min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10min
Gemüse-Tomatenreis mit Erbsen und Mais
35 min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Peperoni-Risotto
35 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Vegetarische Carbonara
30 min