Kompatibilní verze
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Pecorino, in Stücken (2-3 cm)
- 250 - 300 g Mozzarella abgetropft und in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Cherry-Tomaten, in Hälften
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 350 g Pasta, getrocknet, kurz Typ Maccheroncini
- Öl zum Braten
- 500 g Aubergine, in Würfeln (1-2 cm)
- 1 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen, getrocknet und zerzupft
- 50 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2859 kJ / 683 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2h
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2h
Älpler-Gratin
50 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min
Vegetarische Carbonara
30 min