Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 15 g frisches Basilikum, nur Blätter
- 150 g Zwiebeln, in Hälften
- 1 Knoblauchzehe
- 25 g Olivenöl, nativ
- 800 g Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Zucker
-
2
TL Gemüsebouillon
nebo 2 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) - 100 g Wasser
- 1 EL italienische Kräuter, getrocknet
- 1000 g Gnocchi (frisch zubereitet)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Currybohnen mit Reis
40 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 dk
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Pizza mit Gemüse
2 godz. 5 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 dk
Pizza "Tricolore"
1 Std. 45 Min
Penne mit Thon
35 min
Spaghettini mit Peperoni
50 dk
Vegetarische Carbonara
30 min