Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 spicchi di aglio
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di baguette a fette (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 932 kJ / 223 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa harira marocchina
40 Min
Shortbread
2 Std.
Leek and tattie soup
40 Min
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1h
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Baklava
1 Std. 30 Min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 Min