
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de jambon ibérique coupé en morceaux
- 200 g de fromage à tartiner type Philadelphia
- 100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 450 g
- Kalorie
- 1561 kcal / 6524 kJ
- Protein
- 98 g
- Tuk
- 128 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce cocktail
10min
Terrine de feta au basilic
3hod.
Tartinade tchèque
10min
Terrine de saumon à tartiner
3hod.
Dip au fromage et à la ciboulette
5min
Colonel
5min
Guacamole de petits pois
20min
Bloody Mary
5min
Gin Fizz
5min
Rillettes de thon à la tomate
10min
Sauce au roquefort
20min
Tartinade de chorizo
5min