Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin, type de Guérande
- 1 œuf
- 1450 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 - 8 saucisses, piquées à la fourchette
- 50 g de beurre demi-sel
- 100 g de fromage râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1935 kJ / 462 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Quiche lorraine
50 Min
Galettes complètes
45 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Galettes de pommes de terre au sarrasin
1h
Kig ha farz
1 Std. 15 Min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 godz. 10 min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Quiche auvergnate
1h 20min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Welsh rarebit
30min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min