Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 724 kJ / 174 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Blinis d'asperges, dip de jambon
30min
Fondue savoyarde
15 Min
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1 Std. 20 Min
Blinis pomme de terre
45min
Feuilletés au beaufort
1h
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
1h
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Aligot
40min
Crumble tomate-chèvre
35min
Roulé au fromage et au jambon
40min
Croquetas de jambon de Bayonne
3h