Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 30 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de champignons de Paris en conserve, coupés en deux ou quatre
- 1 dose de safran
- 400 g de lait
- 700 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 10 - 12 feuilles de lasagne précuite
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1080 kJ / 258 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de poisson
45min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 godz. 30 min
Gratin de moules au curry
50min
Lasagne de poireau aux moules
1 godz. 10 min
Lasagne de la mer
1 godz.
Moules à la bretonne
55 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Gratin de pâtes et fruits de mer, béchamel sans lactose
1 godz.
Marmites de la mer
45min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 godz. 30 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min