Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1285 kJ / 308 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilletés de poisson aux pousses d'épinards
1h 40min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Parmentier de poisson et chou vert
1h 25min
Tourte saumon-oseille
1h 15min
Chou farci au haddock
1h
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45 min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1h 15min
Bouchée à la reine
55min