Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 400 g de chou vert frisé, taillé en fines lanières
- 80 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 100 g de courgette, coupée en dés
- 50 g d'échalote, coupée en deux
- 10 g de beurre doux
- 100 g de vin blanc sec
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 1 dose de safran en poudre
- 1 pincée de poivre moulu
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1285 kJ / 308 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alicuit de canard
1h
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1h 30min
Carré feuilleté aux champignons
1 godz. 45 min
Tarte fine aux sardines
45 min
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Mini-tourtes agneau aubergine
1h 30min
Sardines à la corsica
50min
Aillade de veau
1h 30min
Tomates farcies au poisson
1h 10min
Chou farci au haddock
1h
Pâté de lapin en croûte
5h 30min
Matelote de poisson au Riesling
13h