Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 45 g pomidorów, suszonych, w oleju, odsączonych z zalewy
-
200
g sielawy, wędzonej, bez skóry i ości
nebo 200 g siei, wędzonej, bez skóry i ości - 60 g jogurtu typu greckiego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porcji
- Kalorie
- 1649.6 kJ / 394 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Pasta z tuńczyka
20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta Taramosalata
15 min
Sos cumberland
15 min
Tatar z łososia z imbirem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min