Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Weichweizengrieß Type 480
- 2 Eier (Größe M)
- 300 g Leber (siehe Tipps), sehnenfrei, in Stücken
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 618.5 kJ / 148 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2j
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1j 20 menit
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Steirisches Krenfleisch
2h 45 min
Leberknödel
55 Min
Feine Streichwurst
14h 30min
Spagatkrapfen
11h 50 min
Bröselknödel
40 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min
Wurstknödel
1j 20 menit
Kärntner Reindling
2h 40 min