
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 145 kcal / 607 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelknödel
1hod. 30min
Hollerkoch
2hod. 50min
Wurstknödel
1hod. 20min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Leberreis
35min
Fleischstrudel für Suppe
40min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.