Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wurstknödel
1h 20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Leberknödel
55 min
Leberreis
35 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20 min
Bröselknödel
40 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Leberknödelsuppe
45 min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 godz.