Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hasenöhrl
1h
Leberknödel
55min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Hühnerleberschnitten
25 Min
Spagatkrapfen
11h 50min
Leberreis
35 Min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Fleischstrudel für Suppe
40 dk
Salzburger Fleischkrapfen
1sa 30 dk
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1sa 30 dk