Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Rindsuppe
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 200 g Semmelwürfel
- 600 g Rindsleber
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier (Größe M)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 80 g Semmelbrösel
- 300 - 400 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1j 20 menit
Leberreis
35 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Grammelknödel
1j 30 menit
Leberknödelsuppe
45 Min
Leberknödel
55 Min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 Min
Wurstknödel
1j 20 menit
Kardinalschnitten
3sa
Tafelspitz mit Semmelkren
1j 20 menit