Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2000
g frische Zwetschken, halbiert, entsteint
nebo 2000 g Pflaumen, halbiert, entsteint -
¼ - ½
TL Zimt, gemahlen
nebo ¼ - ½ TL Wiener Süße Mischung "Feine Prise" - 25 g Rum
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1634 kJ / 389 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 16 g
Alternativní recepty
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Marillenmarmelade
35 min
Germknödel
1h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Marillennektar
2 Std.
Ribiselgelee
55min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Marillenröster
30 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zwetschkenröster
1h 30min