Zařízení & příslušenství
Marilleneis
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 Portionen
Suroviny
-
Zucker100 - 150 g
-
Marillen reif, in Stücken (3 cm), gefroren (siehe Tipp)500 g
-
Schlagobers100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Es gibt Eis
24 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Marillenkuchen
1hod. 30min.
Marillenmarmelade
35min.
Marillenlikör mit Chili
50min.
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min.
Zitronenmelissesirup
5hod. 10min.
Marillennektar
2hod.
Ribiselgelee
55min.
Eiaufstrich mit Topfen
10min.
Marillenröster
30min.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min.
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1hod.
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30min.