Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g Zucker
- 500 g Marillen, reif, in Stücken (3 cm), gefroren (siehe Tipp)
- 100 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenröster
30 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 min
Zwetschkenröster
1sa 30 dk
Staubzucker
5 dk
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min
Ribiselgelee
55min
Marillenkuchen
1sa 30 dk
Marillennektar
2 godz.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min