Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 111.3 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollerkoch
2h 50min
Zwetschkenröster
1sa 30 dk
Powidl
8h
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2hod. 30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Ribiselgelee
55min
Marillenmarmelade
35 Min
Marilleneis
15 dk
Marillennektar
2 godz.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min