Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 3:1
- 1000 g Marillen, halbiert und entkernt
- 50 g Mandelstifte
- 20 g Zitronensaft
- Rum (80 % Vol.), für die Deckel der Schraubgläser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2482 kJ / 591 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 111.3 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillen-Curd
35 Min
Ribiselgelee
55 Min
Marilleneis
15 Min
Hollerkoch
2h 50 min
Marillennektar
2 Std.
Marillenknödel "die Besten"
1 Std.
Marillenmarmelade
35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zwetschkenröster
1h 30 min
Powidl
8 godz.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min