Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Wasser, lauwarm
-
1
EL Sonnenblumenöl, etwas mehr für die Hände
nebo 1 EL Rapsöl - 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 340 g
- Kalorie
- 3321 kJ / 794 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 142 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 156 mg
Alternativní recepty
Topfenstrudel
2h 10 min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Kirschenstrudel
1h 45min
Powidl
8 Std.
Salzstangerl
1 godz. 25 min
Polsterzipfl
2h 10 min
Kardinalschnitten
3h
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Mohnstrudel
2sa 30 dk
Sonntags-Striezel
2h 15 min