Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g frische rote Ribiseln, mit Stielen
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Marillenröster
30 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Heidelbeermarmelade
55min
Marillenmarmelade
35min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 Std. 20 Min
Marillennektar
2 Std.
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Erdbeermarmelade
25 min