Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g frische rote Ribiseln, mit Stielen
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1890 kJ / 451 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10 min
Marillenröster
30 min
Erdbeermarmelade
25 min
Hollerkoch
2u. 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Marillennektar
2h
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Marillenmarmelade
35 min
Zwetschkenröster
1h 30min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min