Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Äpfel, entkernt, geschält, in Stücken
- 300 g frische Zwetschken, halbiert, entkernt
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 1000 g frische Holunderbeeren, reif (siehe Tipp)
- 100 g Rohrohrzucker
- 50 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelkenpulver
- 20 g Sonnenblumenöl
- 20 g Rum (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 685 kJ / 164 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenröster
30min
Kirschennektar
2h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Kirschenkompott
1h 35 min
Ribiselgelee
55 min
Gebackene Hollerstrauben
30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Powidl
8h
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Ribiselschnitten
1 Std.