Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Bolitas de jamón con pistachos
1 Std. 30 Min
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 Std. 10 Min
Turrón de camembert con frutos secos
2h 15min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Paté de anchoas y jamón
5 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min
Pastel de atún
4h 55min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min
Paté de cabrales a la sidra
4 Std. 45 Min
Cremoso de ibérico
5 Min