Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g frische Pfirsiche, entsteint, halbiert
- 500 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 1 TL Salz, unjodiert
- 1 Zimtstange
- ½ TL Koriandersamen
- 3 Kardamomkapseln
- 10 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Ribisel-Apfelessig
4h 20min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55 Min
Kräuterpaste
45 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Kirschenchutney
1 Std. 5 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Marillen-Limes
25 Min
Zwetschkenessig mit Schwips
1 Std.
Pfirsichwodka
1 Std. 15 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 Std. 10 Min
Ribiselgelee
55 Min
Kirschenkompott
1 Std. 35 Min