Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g Paprika, gemischt, rot und gelb
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bird's Eye Chili, frisch, entkernt, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 750 g Fleischparadeiser, im Ganzen
- 120 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- 110 - 130 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Zucker
- 3 - 4 TL Oregano, getrocknet
- 3 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Peperonata mit Oliven
1h
Vitello tonnato sous-vide
4óra 30p
Polenta
30 Min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13óra
Polenta
1h
Polenta
30 Min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 Min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4h 25min
Cremige Polenta
45min
Schnelle cremige Polenta
25min