Peperonata mit Pinienkernen und Kapern

Peperonata mit Pinienkernen und Kapern

3.8 4 hodnocení
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 4hod.
10 Gläser

Suroviny

  • Paprika, gemischt rot und gelb
    2000 g
  • Zwiebeln halbiert
    350 g
  • Bird's Eye Chili, frisch entkernt, halbiert
    1
  • Olivenöl
    80 g
  • Fleischparadeiser im Ganzen
    750 g
  • Pinienkerne
    120 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    60 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    110 - 130 g
  • Zucker
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    3 - 4 TL
  • Salz, unjodiert
    3 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Glas

Protein 7 g
Kalorie 970 kJ / 232 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 9 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...