
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g Paprika, gemischt rot und gelb
- 350 g Zwiebeln halbiert
- 1 Bird's Eye Chili, frisch entkernt, halbiert
- 80 g Olivenöl
- 750 g Fleischparadeiser im Ganzen
- 120 g Pinienkerne
- 20 g Tomatenmark
- 60 g Kapern, eingelegt abgetropft
- 110 - 130 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Zucker
- 3 - 4 TL Oregano, getrocknet
- 3 TL Salz, unjodiert
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 232 kcal / 970 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Birnen-Safran Kompott
3hod. 30min
Kartoffel-Gemüse-Püree
45min
Birnen-Chutney
50min
Weisser Leberkäse
14hod. 30min
Schöpsernes
1hod.
Kirsch-Gazpacho mit Minze
15min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Peperonata mit Oliven
1hod.
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30min
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5hod. 10min
Russischer Salat
50min
Selleriesalat
1hod. 15min