Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft (volitelně)
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 150 g Selleriestangen, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 5 - 8 rosa Pfefferbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Bohnen-Gurken-Salat mit Buttermilch-Minz-Dressing
40 min
Selleriesalat
1h 15 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 min
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Karottensalat mit Feta und Minze
40 min
Lauwarmer Pastinakensalat
45 min