Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft (volitelně)
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 150 g Selleriestangen, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl extra
- 20 g Limettensaft, frisch gepresst
- ½ TL Salz
- 5 - 8 rosa Pfefferbeeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Kohlrabi-Apfel-Rohkost mit Löwenzahn und karamellisiertem Ziegenkäse
15p
Slow Cooking Rotweinbirnen
5 Std.
Selleriesalat
1 Std. 15 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 Min
Chicoréeschiffchen mit Oliven-Nuss-Tapenade
10min
Sellerie mit Orange, wild fermentiert
1344 Std. 25 Min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 Min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Chicorée mit Blauschimmelsauce
25 Min
Waldorfsalat mit Weintrauben
1h
Gurkensalat mit Räucherforelle
30min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min