Kompatibilní verze
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'échalote
- 150 g de filets de maquereaux à l'huile, égouttés
- 100 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 700 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches, type penne rigate, d’excellente qualité
-
1
brin d'origan frais, feuilles lavées et séchées
nebo 1 pincée d'origan séché, feuilles lavées et séchées - 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaronis du chalet
45 min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
Sauce curry
10min
Riz à la tomate
30 min
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Trenette au pesto
45 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Pâtes au thon
30 min
Sauce à l'ail
10min
Penne all’arrabbiata
20 min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Macaronis à la montagnarde
30 min