Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de riz à grain court, Japonica
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'oignons de printemps, parties blanches et vertes, en tranches
- 20 g d'huile végétale
- 200 g de jambon cuit, en morceaux (2 cm)
- 150 g de pak-choï (± 1 pièce), en morceaux (3 cm)
- 360 g d'eau, et un peu plus pour tremper le riz
- 10 g de vin de riz de Shaoxing
- 5 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce soja
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 3 portions
- Kalorie
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Protein
- 54.9 g
- Sacharidy
- 215.7 g
- Tuk
- 39.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 5453.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de poulet Thaï rapide
40min
Curry de légumes indien
50min
Baba ganoush au potiron
35min
Bol petit-déjeuner rose avec des baies rouges
Žádné hodnocení
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25min
Galettes de patates douces à la rhubarbe et compote d'anis
Žádné hodnocení
Légumes racines et céréales mélangées
3h 15min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40min
Millet au poulet curry
35min