Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 700 g)
Aliño
- 6 ramitas de perejil fresco
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vino blanco
Salsa
- 3 dientes de ajo
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pastilla de caldo de ave
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1524 kJ / 365 kcal
- Protein
- 36.86 g
- Sacharidy
- 0.47 g
- Tuk
- 23.92 g
- Vláknina
- 0.04 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 Std.
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 Std.
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Pollo al chimichurri
30 Min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Pollo a la huertana
45 Min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 Std. 15 Min
Lomo de cerdo con tomate
45 Min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 Min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min