Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 700 g)
Aliño
- 6 ramitas de perejil fresco
- 4 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vino blanco
Salsa
- 3 dientes de ajo
- 100 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pastilla de caldo de ave
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1524 kJ / 365 kcal
- Protein
- 36.86 g
- Sacharidy
- 0.47 g
- Tuk
- 23.92 g
- Vláknina
- 0.04 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min
Filetes de ternera al vino
25min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Pollo al chimichurri
30min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 godz. 10 min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 godz.
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8ωρ. 15 λεπτ.