Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1433 kJ / 343 kcal
- Protein
- 25.22 g
- Sacharidy
- 12.67 g
- Tuk
- 21.25 g
- Vláknina
- 1.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2u. 40min
Guiso de patatas con magro
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Riñones al jerez
1h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Arroz con higaditos de pollo
1h 20 min