Hígado encebollado al vino de Jerez

Hígado encebollado al vino de Jerez

4.2 130 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 4 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
  • 50 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 25.22 g
Kalorie 1433 kJ / 343 kcal
Tuk 21.25 g
Vláknina 1.91 g
Sacharidy 12.67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...