
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 343 kcal / 1433 kJ
- Protein
- 25.22 g
- Tuk
- 21.25 g
- Sacharidy
- 12.67 g
- Vláknina
- 1.91 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Lomo de cerdo a la riojana (La Rioja)
40 Min
Patatas guisadas con conejo
50 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30 Min
Riñones al jerez
1 Std.
Callos con garbanzos
45 Min
Alitas de pollo al ajillo
30 Min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.