Hígado encebollado al vino de Jerez

Hígado encebollado al vino de Jerez

4.2 116 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de cebolla en cuartos
    400 g
  • dientes de ajo
    4
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de pimentón dulce
    1 ½ cucharaditas
  • de pimentón picante
    ½ cucharadita
  • de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
    500 g
  • de vino de Jerez seco
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 343 kcal / 1433 kJ
Protein 25.22 g
Tuk 21.25 g
Sacharidy 12.67 g
Vláknina 1.91 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...