Zařízení & příslušenství
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
Příprava 10min.
Celkový 25hod.
5 portions
Suroviny
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
shallots150 g
-
light soy sauce40 g
-
dark soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
brown sugar70 g
-
maltose syrup plus extra for brushing1 ½ tbsp
-
pork belly, skinless1000 g
-
maltose syrup3 tbsp
-
water2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
692.9 mg
Protein
21.3 g
Kalorie
4848.1 kJ /
1158.7 kcal
Tuk
106.1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
38.6 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Creamy Butter Chicken
1hod.
Stir Fried Pork with Chillies
25min.
Traditional Mooncake
2hod. 15min.
Hainanese Chicken Rice
4hod. 5min.
Chicken adobo
30min.
Ube Halaya Jam
2hod. 10min.
Pinakbet
15min.
Salt Bread
2hod.
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min.
Pork Adobo
55min.
Sliced Fish Tofu Soup
2hod. 10min.
Sweet and sour chicken with rice
45min.