Zařízení & příslušenství
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
Příprava 10min.
Celkový 25hod.
5 portions
Suroviny
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
shallots150 g
-
light soy sauce40 g
-
dark soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
brown sugar70 g
-
maltose syrup plus extra for brushing1 ½ tbsp
-
pork belly, skinless1000 g
-
maltose syrup3 tbsp
-
water2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
692.9 mg
Protein
21.3 g
Kalorie
4848.1 kJ /
1158.7 kcal
Tuk
106.1 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
38.6 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Onsen Eggs
50min.
Hand Ripped Cabbage
20min.
Char Kway Teow
25min.
Chinese Tea Eggs
1hod.
Tomato and Bacon Spaghetti
35min.
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1hod.
Prawn laksa (Chef Degan)
50min.
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min.
San bei ji (three cup chicken)
35min.
Sambal Kangkung
10min.