![Hong Kong Style Roasted Pork Belly Hong Kong Style Roasted Pork Belly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5ED46D06-93CB-48AB-9B6D-D99FF77702A7/Derivates/28ef82de-67b1-49e0-bd5d-b8ee9d558f53.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
-
2
cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
nebo 1 tbsp ground cinnamon - 6 cloves
Hong Kong style roasted pork belly
- 2 tsp salt
- 1 tbsp caster sugar
- 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
- 2 tbsp coarse sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2466.2 kJ / 589.5 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1ωρ. 15 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Braised pork belly
55 dk