Zařízení & příslušenství
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Příprava 15hod.
Celkový 9hod. 15min.
4 portions
Suroviny
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21.8 g
Kalorie
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Tuk
55 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chinese New Year Festive Flavours
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Braised pork belly
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min.
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
Sweet and sour pork ribs
40min.
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3hod. 15min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.