Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 120 g Fenchel, geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
- 2 Eier
- 120 g Schmand
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 378 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1sa
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 min
Überbackener Fenchel
1sa
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1sa 30 dk
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Rote-Bete-Tarte
1sa 30 dk
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1sa