Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 120 g Fenchel, geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
- 2 Eier
- 120 g Schmand
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 378 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Risotto
35min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Spargel-Korma
45 min
Gemüsetarte
1 godz.
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45 min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min
Kräuterkuchen
2 godz.
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30 min