Schnelle Fenchelquiche

Schnelle Fenchelquiche

4.3 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 Stücke

Suroviny

  • Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
    270 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Streifen
    30 g
  • Fenchel geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
    120 g
  • Eier
    2
  • Schmand
    120 g
  • Salz
    3 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Pinienkerne
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stücke

Sodík 378 mg
Protein 11 g
Kalorie 1588 kJ / 380 kcal
Tuk 27 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...