Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g Blätterteig aus dem Kühlregal (z. B. Vollkornblätterteig von Tante Fanny)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Basilikum, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
- 120 g Fenchel, geviertelt, Strunk entfernt, in feinen Scheiben
- 2 Eier
- 120 g Schmand
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 10 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stücke
- Kalorie
- 1588 kJ / 380 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 378 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40min
Nussbraten mit würziger Tomatencreme
1h 30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min.
Möhren-Quiches
1h 10min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Tomaten-Ricotta-Quiche mit Spinat
1h 30 min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30 min