Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 90 g Öl
- 1 TL Salz
- 30 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g Kapern, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Zucker
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Rucola, grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 684 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 Min
Bunter Graupensalat
40 Min
Orientalischer Ebly®-Salat mit Rhabarber und Schafskäse
1h
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45min
Risonisalat mit Cannellini-Bohnen
45min
Mediterraner Dinkel-Salat
30 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 Min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h