Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 400 g Rote Bete, geschält, in Stücken (1-2 cm)
- 4 Eier
- ½ Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 140 g Saure Sahne
- 2 TL körniger Senf
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Scheiben Bauernbrot
- 280 g marinierte Heringsfilets, abgetropft, in Stücken
- 120 g Essiggurken, abgetropft, in dünnen Scheiben
- 50 g rote Zwiebel, in dünnen Ringen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glückstädter Matjestopf
3h 30 min
Matjes-Katersalat
55 dk
Nordische Minestrone
30 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8ωρ.
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1 Std.
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Rote-Bete-Salat
1 godz. 15 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.