Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)

Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)

4.3 52 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 Scheiben

Suroviny

  • Wasser
    700 g
  • Rote Bete geschält, in Stücken (1-2 cm)
    400 g
  • Eier
    4
  • Dill abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    ½ Bund
  • Saure Sahne
    140 g
  • körniger Senf
    2 TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Bauernbrot
    8 Scheiben
  • marinierte Heringsfilets abgetropft, in Stücken
    280 g
  • Essiggurken abgetropft, in dünnen Scheiben
    120 g
  • rote Zwiebel in dünnen Ringen
    50 g
  • Kapern, eingelegt abgetropft
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 14 g
Kalorie 1398 kJ / 333 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...