Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 3 Eier, gewaschen
- 1 Glas Rote Bete in Scheiben (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 250 g Matjesfilet
- 1 Zwiebel (ca. 90 g), halbiert
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 TL Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 885 kJ / 211 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Wintersalat
10min
Blitz-Stulle
10min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Oliviersalat
3 Std.
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min