
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 400 g de farine à pain type Manitoba
- 1 c. à café de sel
- 30 g de saindoux
La garniture
- 500 g d'eau
- 500 g de brocolis-raves coupés en morceaux
- ½ gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
-
12
filets d'anchois à l'huile
nebo 12 filets d'anchois en saumure dessalés - ½ - 1 c. à café de sel et 1 pincée, à ajuster en fonction des goûts
- 20 - 30 g de pignons de pin
- 1 pincée de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 761 kcal / 3184 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 107 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Carré feuilleté aux champignons
1hod. 45min
Quiche aux oignons verts et aux radis
1hod.
Tarte fine feuilletée à la tomate
50min
Tarte aux courgettes et tapenade
1hod. 15min
Pâtes fraîches jaunes
1hod.
Tarte aux champignons et à la mimolette
1hod. 50min
Pierogis
55min
Cakes oignon-ricotta à la sauge
1hod.
Focaccia fève, bacon et pecorino
3hod. 15min
Focaccia au thym
3hod.
Croustade aux champignons
1hod. 15min
Tourte de Pâques
1hod. 35min