Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à ravioli
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 30 g de parmesan
- 400 g d'eau
- 5 feuilles de sauge fraîche pour le bouillon
- 24 pointes d'asperge verte ou miniasperges
- 1 tranche de pain de mie blanc
- 40 g de lait
- ½ citron vert
- 1 gousse d'ail
- 50 g de roquette
- 100 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 351 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli, on est lundi !
2 godz. 30 min
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Pâtes fraîches
1u.
Ravioli maison
2 godz. 15 min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1 godz. 35 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2 godz. 5 min
Ravioles au poulet et au basilic
1u.
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Flammekueche aux asperges et à l'huile de citron
1 Std. 15 Min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10 min
Gnocchis
45min
Gnocchis de patate douce
40min