Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à ravioli
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture
- 30 g de parmesan
- 400 g d'eau
- 5 feuilles de sauge fraîche pour le bouillon
- 24 pointes d'asperge verte ou miniasperges
- 1 tranche de pain de mie blanc
- 40 g de lait
- ½ citron vert
- 1 gousse d'ail
- 50 g de roquette
- 100 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1477 kJ / 351 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dim sum "Shao mai"
1 godz. 45 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 godz. 20 min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1 godz. 15 min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1h
Pâtes fraîches
1h
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2u. 5min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2sa 15 dk
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Cannoli siciliens
1h 30min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Ravioli maison
2sa 15 dk
Tartare de dorade et blinis
1 Std. 35 Min