Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 420 g de farine à pain, type Manitoba
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 2 - 3 pincées de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min.
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia italienne
5h 10min
Pesto classique au basilic
10min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3u. 15min
Pesto au basilic
10min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h