
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 300 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt - 40 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 420 g de farine à pain type Manitoba
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais effeuillés
- 2 - 3 pincées de gros sel à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2hod. 30min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia italienne
5hod. 10min
Focaccia au thym et huile d'olive
1hod. 55min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
La socca
40min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
Pesto au basilic
10min