Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1577 kJ / 373 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2 godz. 30 min
Pesto au basilic
10 min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 20 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 godz. 55 min
Focaccia au thym
3h
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia italienne
5 godz. 10 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
Pesto classique au basilic
10 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Focaccia des Pouilles
1 godz. 10 min