Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais, effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1577 kJ / 373 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2h
Focaccia italienne
5h 10min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 Std. 50 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2u. 30min
Focaccia au romarin
2u. 20min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Focaccia des Pouilles
1h 10 min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min
Focaccia aux oignons
2 Std. 15 Min