
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 450 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 40 g d'huile d'olive
- 2 c. à café rases de sel
- 70 g de tomates séchées
- 2 c. à soupe de romarin frais effeuillé
- 1 c. à café de fleur de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 373 kcal / 1577 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 63 g
Alternativní recepty
Fougasse au romarin
3hod. 25min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2hod. 30min
Focaccia au romarin
2hod. 20min
Focaccia des Pouilles
1hod. 10min
Focaccia au thym
3hod.
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3hod. 15min
Pesto au basilic
10min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2hod.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3hod. 20min