Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Nougatine
1h 30min
Chutney d'oignon rouge
24h
Caramel liquide
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Sauce au caramel
1h 30min
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Foie gras sous-vide
72 godz.