Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Foie gras sous-vide
72 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2 godz. 5 min
Caramel liquide
25min
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Chutney d'oignon rouge
24h
Confit d'oignons rouges
4 godz.
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Toffees au caramel
2 godz.
Sauce au caramel
1h 30min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.