Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelle apéro oignon-olive
3hod.
Taboulé de pois chiches
12h 15min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Focaccia aux céréales
2 Std.
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 godz. 10 min
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Focaccia aux oignons
2hod. 15min