Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis au thon, emmental et olives noires
1 Std. 10 Min
Cake aux légumes
1 godz. 15 min
Tarte aux oignons
1 godz. 15 min
Galettes de pois chiche à la tomate
30 Min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Gâteau de pâtes all'arrabbiata
1 Std. 35 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min
Schiacciata au raisin
2h
Schiacciata complète à la tomate
45 Min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Cake printanier
40min