Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux, et un peu pour beurrer
- 200 g de saucisse de porc crue, sans peau et coupée en rondelles
- 100 g de jambon cru, type speck, coupé en cubes (1 cm)
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 300 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scones au beurre salé et au parmesan
25 Min
Sandwich ouvert à la betterave et au hareng (Smørrebrød)
55 min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15min
Schiacciata au raisin
2h
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia à la crescenza
1h 45min
Focaccia aux olives
3 Std.
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Petits chaussons de légumes d'hiver à la cancoillotte
1 Std. 15 Min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min