Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 2 čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
- 800 gramů kachních prsou, s kůží, na kousky
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 120 gramů kořenové petržele, na kousky
- 75 gramů cibule, na čtvrtky
- máslo, na vymazání formy
- strouhanka, na vysypání formy
- 75 gramů zelených oliv, vypeckovaných
- 2 vejce
- 75 gramů červené papriky, nakrájené na kostky (1 cm)
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1 - 2 čajové lžičky majoránky, sušené
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 509 kJ / 121 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninovo ovocný salát
10 Min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Brak ocen
Pesto ze sušených hub a vlašských ořechů
40min
Směs divokého koření
10 Min
Amarantová mouka
5 Min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Limoncello
192 Std. 30 Min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Brak ocen
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Kompot a lá staré časy
40min
Pesto s mákem a chilli
10 Min