Zařízení & příslušenství
Mandarinkový dort s přelivem
Příprava 25min.
Celkový 45min.
10 porcí
Suroviny
Těsto
-
230 gramů mandarinek vypeckovaných
-
2 vejce
-
150 gramů cukru
-
100 gramů másla plus trochu navíc
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva
-
200 gramů hladké mouky
Přeliv
-
80 gramů cukru
-
2 vejce
-
10 gramů pomerančového likéru nebo pomerančového džusu
-
250 gramů mascarpone
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
5 g
Kalorie
1404 kJ /
335 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Úvodní kolekce
17 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bábovka plněná tvarohem
1hod.
Pomerančový koláč
1hod. 10min.
Kakaovo-avokádový koláč
1hod. 15min.
Čokoládový chlebíček
1hod. 20min.
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1hod. 5min.
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4hod. 30min.
Strašidelná vypečená lízátka
4hod.
Rumová kolečka
45min.
Kokosový koláč se smetanou
1hod.
Jablečná buchta
55min.
Citrónová bábovka
2hod.
Jogurtová bábovka
1hod. 40min.