Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 400 gramů čerstvých hub (směs lesních hub nebo žampiony), na kousky
- 30 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
- 130 gramů strouhanky
- 4 žloutky
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
-
100
gramů vepřového sádla, na smažení
nebo 100 gramů slunečnicového oleje, na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 12 kusů
- Kalorie
- 8293 kJ / 1975 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 157 g
- Vláknina
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbové karbanátky
25 min
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3 godz. 15 min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Závin s kuřecím masem
1h 40min
Jablečný závin
1 Std. 20 Min
Bramborové knedlíky
1 godz. 50 min
Velikonoční bochánky
2 godz. 50 min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50 Min
Dušené králičí kousky
1 Std.
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45 Min
Bramborové knedlíky
50 Min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 Min