Ravioles de homard sauce Newburg

Ravioles de homard sauce Newburg

4.6 17 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions

Suroviny

Les ravioles de homard
  • 2300 g d'eau
  • 50 g de gros sel
  • 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
  • 20 feuilles à wonton rondes
  • 1 œuf battu
Le beurre de corail
  • 100 g de beurre coupé en morceaux
La sauce newburg
  • 20 g d'échalote
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de carotte
  • 50 g de poireau
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 25 g de porto
  • 300 g d'eau
  • 20 g de concentré de tomate
  • 5 g de farine de blé
  • feuilles de cerfeuil frais

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 904 mg
Protein 19.8 g
Kalorie 2070.3 kJ / 497.5 kcal
Tuk 29.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 14.8 g
Sacharidy 36.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...