Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les ravioles de homard
- 2300 g d'eau
- 50 g de gros sel
- 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
- 20 feuilles à wonton rondes
- 1 œuf battu
Le beurre de corail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La sauce newburg
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 30 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 25 g de porto
- 300 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 5 g de farine de blé
- feuilles de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.3 kJ / 497.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 904 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Raviolis de crevettes
50min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1 Std.
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2sa 5 dk
Ravioles au poulet et au basilic
1 Std.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Turbot sauce champagne
30 min
Œufs Bénédicte
45 Min