Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les ravioles de homard
- 2300 g d'eau
- 50 g de gros sel
- 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
- 20 feuilles à wonton rondes
- 1 œuf battu
Le beurre de corail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La sauce newburg
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 30 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 25 g de porto
- 300 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 5 g de farine de blé
- feuilles de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.3 kJ / 497.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 904 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe won ton
40 Min
Ravioli au porc et chou chinois
6 Std.
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 godz.
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 godz.
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Œufs Bénédicte
45 min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min