Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les ravioles de homard
- 2300 g d'eau
- 50 g de gros sel
- 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
- 20 feuilles à wonton rondes
- 1 œuf battu
Le beurre de corail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La sauce newburg
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 30 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 25 g de porto
- 300 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 5 g de farine de blé
- feuilles de cerfeuil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070.3 kJ / 497.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 904 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dim sum "Shao mai"
1u. 45min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5 Std. 10 Min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5 min
Bisque de homard au paprika
1u. 20min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2h 15min
Langoustines au basilic
30min
Raviolis vapeur au porc et au chou
1h 35min
Bouchées au porc
1 Std. 5 Min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2u.
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Raviolis de crevettes
40min