Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2849 kJ / 676 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 58 g
Alternativní recepty
Sushis aux fruits
3h 10 min.
Ravioli au porc et chou chinois
6 Std.
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12sa 30 dk
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2h
Dos de cabillaud en panure d'herbes, raviole et bouillon végétal (Demi-finale Thermostars 2017)
2h
Ravioles de homard sauce Newburg
1 Std. 40 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Sushi burger
12 godz.
Foie gras d'oie à la truffe
72h
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Sauce tartare
10min