Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2849 kJ / 676 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 58 g
Alternativní recepty
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Frozen caïpirinha Passion
2 godz. 10 min
Beurres composés
10 Min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40 min
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Ravioles de volaille des Landes aux asperges blanches et morilles
2 godz. 15 min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Tartare de thon rouge
1 godz. 15 min
Bouchées au porc
1 godz. 5 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min