
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 676 kcal / 2849 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 58 g
- Sacharidy
- 27 g
Alternativní recepty
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1hod. 45min
Tempuras de légumes et crevettes
25min
Crackers aux crevettes
30min
Guacamole
25min
Raviolis de crevettes
50min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1hod.
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Sauce périgourdine
35min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1hod.
Sauce bordelaise
45min
Sauce armoricaine
1hod.