Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 homards bretons de 800 g
- eau salée
- 10 brins de ciboulette fraîche ciselée
- du sel
- du poivre moulu
- 2 échalotes ciselées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- l'eau
- 200 g de crème liquide entière
- 1 truffe noire fraîche de petite taille
- 20 feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
- 1 œuf battu
- 20 feuilles de pâte à wonton
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2849 kJ / 676 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 58 g
Alternativní recepty
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Raviolis de crevettes
50min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Poulpe mariné
7h 5min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Ravioles de homard sauce Newburg
1h 40min
Effiloché de porc sucré-salé
9h 10min
Tartare de thon rouge
1 Std. 15 Min
Œufs Bénédicte
45min
Île flottante au foie gras
25 min
Sauce périgourdine
35min